+31 (0)6 119 149 61

Sustainable through smart ultrasound

Sustainable through smart ultrasound

Water Waves voor duurzame waterzuivering

Water Waves heeft eigen innovatieve technologieën ontwikkeld om op een duurzame en betaalbare manier (afval)water te zuiveren. De technologie van Water Waves is zeer geschikt om in bestaande waterzuiveringsinstallaties geïntegreerd te worden.

Efficiente en betaalbare waterzuivering is van groeiend maatschappelijk belang. Veel afvalwater is verontreinigd met bijvoorbeeld gewasbeschermingsmiddelen, chemicaliën, medicijnresten en schadelijke micro-organismen. Het is ecologisch ongewenst dat deze verontreinigingen in het milieu en ons drinkwater terechtkomen.

Ook de groeiende behoefte om spaarzaam met water om te gaan vraagt om efficiënte zuiveringstechnieken. Voorbeelden zijn hergebruik van water in de glastuinbouw en de chemische industrie.

Diensten

Onze klanten zijn producenten van waterzuiveringsproducten. Water Waves werkt samen met hen om:


Bent u leverancier van waterzuiveringsproducten?

We komen graag met u in contact. Water Waves realiseert samen met u op projectbasis maatwerk-waterzuiveringsinstallaties voor uw klanten. De unieke technologie en sensoren van Water Waves maken het mogelijk om chemicaliën en energie te besparen ten opzichte van alternatieven in de markt.

Het uitgebreide technologie portfolio van Water Waves kan geintegreerd worden in uw bestaande waterzuiveringsproducten om deze efficienter te maken.

De ontwikkelingen in Water Waves gaan snel! Voor een aantal nieuwe technologieen zijn we op zoek naar launching customers.

Meer informatie? Wij nemen contact op

Nieuws

 

Unieke advanced oxidation reactor van Water Waves getest

14 augustus 2019
Water Waves heeft vandaag, met partner Lamp-Ion, het prototype van haar nieuwe WW Ultraoxidizer met succes getest. Deze advanced oxidation reactor is uitermate geschikt voor het verwijderen van medicijnresten en pesticiden uit afvalwater en voor desinfectie van water.

Lees verder