+31 (0)6 119 149 61

WW Ultracolorizer

Een zeer kleine hoeveelheid onschadelijke kleurstof kan de werking van UV desinfectiesystemen drastisch verbeteren en selektief microverontreinigingen zoals gewasbeschermingsmiddelen of medicijnresten afbreken. Water Waves heeft dit recent ontdekt en het concept de WW Ultracolorizer genoemd.

De WW Ultracolorizer, is door Water Waves onderzocht voor zuivering van ziekenhuisafvalwater. Op dit moment zoeken we een launching customer die met de WW UltraColorizer aan de slag wil, eventueel ook in een andere sector.

De WW Ultracolorizer bestaat uit een geautomatiseerd doseersysteem en een inline sensor en wordt ingebouwd in een UV desinfectiesysteem. De sensor meet de waterkwaliteit. Op basis van deze meting wordt met een doseersysteem automatisch de benodigde hoeveelheid kleurstof gedoseerd. Bij inbedrijfname van het systeem wordt de dosering van kleurstof met behulp van software op de lokale waterkwaliteit afgestemd. Dankzij een web based applicatie kan optimalisatie van de kleurstofdosering op afstand gebeuren.

Water Waves heeft octrooi-aanvragen ingediend om de WW Ultracolorizer te beschermen.