+31 (0)6 119 149 61

Over ons

Water Waves is een spin-off van Wetsus, European Centre of Excellence for Sustainable Water Technology. Door aktieve participatie in het Wetsus netwerk, lidmaatschap van de Water Alliance en contacten met universiteiten lossen we snel en flexibel vraagstukken op. Onze ambitie is om op een duurzame manier water te zuiveren door eigen innovaties slim te combineren met bestaande producten.

 

dr.ir. Mateo Mayer

Mateo is directeur / partner in Water Waves. Hij is scheikundig ingenieur, gepromoveerd polymeertechnoloog, expert op het gebied van electrotechniek en heeft 10 jaar ervaring als procesverbeteraar en innovatiemanager in de chemische procesindustrie. Sinds 2007 is hij zelfstandig ondernemer en eigenaar van EasyMeasure B.V. met bijzondere interesse voor ontwikkeling en commercialisering van duurzame technologie.

 

dr.ir. Martijn Wagterveld

Martijn is directeur van Lamp-ion B.V. en door een samenwerkingsverband verbonden met Water Waves. Martijn heeft een brede interdisciplinaire kennis opgebouwd in de watertechnologie. Hij is een elektrotechnisch ingenieur en gepromoveerd op de toepassing van ultrageluid in het kristallisatieproces van calcium carbonaat. Sinds 2014 is hij parttime ondernemer met het doel het gat te vullen tussen wetenschap en bedrijfsleven voor de ontwikkeling van nieuwe technologische concepten en producten. Martijn is tevens scientific project manager bij Wetsus.

 

ing. Gerrit Oudakker

Vanaf het eerste begin is Gerrit partner in Water Waves. Hij is sparring partner, brengt partijen bij elkaar en genereert ideeen. Gerrit is van oorsprong weg- en waterbouwer en heeft wereldwijd meegewerkt aan de aanleg van havens als werkvoorbereider en uitvoerder, later als trouble shooter en uiteindelijk als technology scout. Aan het eind van zijn carrière heeft hij het initiatief genomen tot een aantal projecten die na zijn pensionering overgenomen zijn door Wetsus, waaraan hij op part time basis verbonden is als technology scout.